Herpak het vertrouwen in jouw lichaam

Extra vet verliezen? Minder cellulite? Figuurcorrectie?

Natuurlijke Lipo Laser Behandeling

Wat is Lipo Lichttherapie?

De Lipo Lichttherapie helpt jou op een natuurlijke manier met het (extra) verliezen van hardnekkig vet. Door middel van rode en groene lasers wordt de inhoud van de cellen van binnenuit verminderd. De vetcellen blijven intact, maar verliezen de inhoud. Na de behandeling kan je ook gerust weer verder met de dag. De Lipo Lichttherapie behandeling kan worden ingezet op de buik, benen en heupen. 

De Lipo Lichttherapie behandeling is 40 minuten. Om optimaal resultaat uit de behandeling te halen zal er aansluitend ook nog een infraroodtherapie plaatsvinden van 30 minuten om het lymfesysteem te activeren en de losgekomen vetzuren aftevoeren.

Wil je optimaal resultaat zien? Dan raden wij aan om minimaal 2x in de week te komen en dit te combineren met Whole Body Cryotherapie.

Een proefsessie is gratis bij afname van een kuur.

Wat is Lipo Lichttherapie niet?

De behandeling werkt alleen optimaal wanneer dit samengaat met een gezonde levensstijl. Dat betekent wanneer er gevarieerd wordt gegeten en voldoende wordt bewogen. 

Helaas bestaat er geen quick-fix om (snel) vet de verliezen. Wel kan deze behandeling worden gezien als een extra steuntje in de rug.

 Voor vragen kan je ons altijd bereiken via de mail of via de telefoon. 

De voordelen van Lipo Lichttherapie

Contouring en figuurcorrectie

In combinatie met een gezonde levensstijl zorgt deze behandeling voor het verlies van extra centimeters rondom de gekozen zone.

Vermindering cellulite

De combinatie van de lasers, de infraroodtherapie en het bewegen zorgt ervoor dat de huid na de behandeling er strakker uit komt te zien, doordat de afvalstoffen worden afgevoerd.

Positieve mindset

Je krijgt meer energie in de cellen. Om die reden voel je je fitter en energieker, wat betekent dat jij ook een positieve mindset ervaart.

Intakegesprek

In een intakegesprek kijken we of de Lipo Lichttherapie een juiste keuze is voor jou en meten we de omvang van jouw armen, benen en taille.

Behandelplan

Tijdens het intakegesprek bekijken we ook welke behandeling het beste voor je zou zijn, eventueel in combinatie met de Whole Body Cryotherapie.

Eerste behandeling

Tijd voor de eerste behandeling! Hier leggen we alles nogmaals rustig uit, zodat jij ontspannen de behandeling ingaat.

Tussentijds gesprek

Na een paar behandelingen reflecteren we op jouw mindset, levensstijl en voedingspatroon. We kijken waar nog verbetering in zit.

Laatste behandeling

Tijdens de laatste behandeling meten we het resultaat tot nu toe.

Afsluiting

Benieuwd naar andere behandelingen die we aanbieden? Of misschien wil je een extra Lipo Lichttherapie? Laat het ons weten. Wij gaan voor een op maat gemaakte aanpak!

Starter

Behandeling van 4 weken
560
  • 8 behandelingen
  • Infraroodtherapie

Main

Behandeling van 5 weken
650
  • 10 behandelingen
  • Infraroodtherapie

Pro

Behandeling van 6 weken
750
  • 12 behandelingen
  • Infraroodtherapie