Een ijzingwekkende ervaring voor jouw huid

CryoAir Facial

Waarom de CryoAir Facial?

Versteviging van de huid

De kou van de CryoAir Facial heeft direct effect op de doorbloeding van de huid wat op zijn beurt weer helpt met het aanmaken van collageen en elastine. Deze 100% natuurlijke behandeling is speciaal ontwikkeld voor een strakker gelaat. 

Vermindert rimpels

Tijdens de behandeling wordt de huid blootgesteld aan koude lucht, hierdoor worden de bloedvaten opengezet, wat zorgt voor een enorme boost en detox van het gelaat.

Stralende huid

Gifstoffen worden door de koude temperatuur sneller afgevoerd, waardoor je een stralende teint krijgt. 

Verbetering huidproblemen

Je huid krijgt in een korte tijd een boost door de bloedtoevoer van de koude vs. warme lucht die om die reden positief bijdraagt aan huidproblemen.

Natuurlijke huid detox

Onopgemerkt zitten er gifstoffen in je huid. Door de kou en de warmte na de behandeling worden deze stoffen sneller afgevoerd en komen de goede stoffen er voor in de plaats. 

Verlicht pigmentvlekken

De CryoAir Facial is een 100% natuurlijke behandeling die helpt met het verlichten van pigmentvlekken.

De CryoAir Facial is altijd in combinatie met de Bioptron licht- en kleurentherapie.

Wat is lichttherapie?

Klinisch bewezen lichttherapie voor het effectief behandelen van pijn, huidproblemen, wondheling en seizoensgebonden en/of mentale klachten.

Bioptron Lichttherapie zendt gepolariseerd lage energie licht, het omvat het zichtbare en helende deel van het infrarood spectrum, vergelijkbaar met de zon, maar dan zonder de schadelijke UV straling! De methode is niet te vergelijken met LED lichttherapie.

Bioptron Lichttherapie kan helpen de genezing te bevorderen en het ongemak te verminderen. De behandelingen zijn pijnloos en eenvoudig toe te passen. Bioptron werkt op een natuurlijke manier door het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen en zo zijn eigen genezingskracht vrij te geven.

Waar helpt lichttherapie mee?

De behandeling heeft een positief effect op de kwaliteit van het bloed en daarmee een positief effect op alle cellen in ons lichaam bij o.a.:

  • Littekens
  • Huidontstekingen zoals acné
  • Rosacea
  • Oppervlakkige bacteriële infecties
  • (Hoofd)pijnklachten
  • (On)zichtbare wonden
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Stimulatie van het immuunsysteem
  • Seizoensgebonden klachten (winterdepressie)

Samen bespreken we welke kleur het beste bij jou past. Ter ondersteuning en versterking van de lichttherapie maken we gebruik van Oxy zuurstofspray.

De huid heeft zuurstof en water nodig om gezond te blijven. De Oxy spray bestaat uit water verrijkt met een hoge concentratie zuurstof.

Ervaar de CryoAir Facial

Benieuwd wat de CryoAir Facial voor jouw huid kan betekenen?
Vanaf 39,99 per behandeling. Met een vijf rittenkaart betaal je slechts 33.99 per behandeling