Een ijzingwekkende ervaring voor jouw huid

Cryo gezichtsbehandeling

Waarom de Cryo Gezichtsbehandeling?

Versteviging van de huid

De kou van de Cryo Gezichtsbehandeling heeft direct effect op de doorbloeding wat op zijn beurt weer helpt met het aanmaken van collageen.

Vermindert rimpels

Tijdens de behandeling wordt de huid strak getrokken door de kou. Na de behandeling worden de bloedvaten weer opengezet, wat zorgt voor een boost en verstrakking van de huid. 

Stralende huid

Gifstoffen worden door de koude temperatuur sneller afgevoerd, waardoor je een stralende teint krijgt. 

Verbetering huidproblemen

Je huid krijgt in een korte tijd een boost door de bloedtoevoer van de koude vs. warme lucht die om die reden positief bijdraagt aan huidproblemen.

Natuurlijke huid detox

Onopgemerkt zitten er gifstoffen in je huid. Door de kou en de warmte na de behandeling worden deze stoffen sneller afgevoerd en komen de goede stoffen er voor in de plaats. 

Verlicht pigmentvlekken

De cryo gezichtsbehandeling is een natuurlijke behandeling die helpt met het verlichten van pigmentvlekken.

De Cryo Gezichtsbehandeling is altijd in combinatie met de Bioptron licht- en kleurtherapie.

Wat is lichttherapie?

Klinisch bewezen lichttherapie voor het effectief behandelen van pijn, huidproblemen, wondheling en seizoensgebonden en/of mentale klachten.

Bioptron Lichttherapie zendt gepolariseerd lage energie licht, het omvat het zichtbare en helende deel van het infrarood spectrum, vergelijkbaar met de zon, maar dan zonder de schadelijke UV straling! De methode is niet te vergelijken met LED lichttherapie.

Bioptron Lichttherapie kan helpen de genezing te bevorderen en het ongemak te verminderen. De behandelingen zijn pijnloos en eenvoudig toe te passen. Bioptron werkt op een natuurlijke manier door het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen en zo zijn eigen genezingskracht vrij te geven.

Waar helpt lichttherapie mee?

De behandeling heeft een positief effect op de kwaliteit van het bloed en daarmee een positief effect op alle cellen in ons lichaam bij o.a.:

  • Littekens
  • Huidontstekingen zoals acné
  • Rosacea
  • Oppervlakkige bacteriële infecties
  • (Hoofd)pijnklachten
  • (On)zichtbare wonden
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Stimulatie van het immuunsysteem
  • Seizoensgebonden klachten (winterdepressie)

Samen bespreken we welke kleur het beste bij jou past. Ter ondersteuning en versterking van de lichttherapie maken we gebruik van Oxy zuurstofspray.

De huid heeft zuurstof en water nodig om gezond te blijven. De Oxy spray bestaat uit water verrijkt met een hoge concentratie zuurstof.

Ervaar de Cryo Gezichtsbehandeling

Benieuwd wat de Cryo Gezichtsbehandeling voor jouw huid kan betekenen?
Vanaf €37,50 per behandeling. Met een vijf rittenkaart betaal je €33,80 per behandeling.