Gedurende 3 minuten wordt het lichaam blootgesteld aan een temperatuur van -85 graden. Het effect heeft enorm veel gezondheidsvoordelen.

Joop Kasteel voormalig wereldkampioen MMA en Oncologisch Fitness Trainer.
Bart Ramselaar
Cryotherapie voor spierherstel - voetballer Bart Ramselaar

Kom langs en ontspan

We vinden het belangrijk dat je je in onze studio goed voelt en kunt ontspannen. Is het de eerste keer? Dan bespreken we de contra-indicaties. Dat zijn de omstandigheden waarbij je geen gebruik kunt maken van de cabine. Als je geen van de contra-indicaties hebt, ben je klaar om te gaan!

Omkleden

Je gaat niet in je dagelijkse kleding de cryokamer in. Maar wel in: zwemkleding of ondergoed of een sporttop met korte sportbroek. Neem warme sokken tot enkelhoogte mee. Je krijgt van ons sloffen en er zijn kluisjes voor waardevolle spullen.

Privé

Je staat altijd alleen in de cryocabine. Kom je samen met een partner, vriend of vriendin dan kun je uiteraard gezellig samen de kou in. Boek dan een Double Freez. De cabine is geschikt voor maximaal twee personen.

Dan wordt het koud

Onze cryokamer is uitgerust met een geluidssysteem. Je kunt naar je favoriete muziek luisteren en onze aanwijzingen horen. Er is altijd contact met onze medewerker. Na 3 minuten verlaat je de kamer.

Na de behandeling voel je een aangename warmte onder de gekoelde huid. Door de kou gaat het lichaam in een soort van “noodmodus” en stimuleert het de stofwisseling enorm. Je voelt je ontspannen maar tegelijkertijd fit en gemotiveerd.

Privé kleedkamer direct bij de cryocabine.

Kickstarten

Wil je zelf het effect ervaren? Kom dan kickstarten. Voor een optimaal resultaat raden we aan om te beginnen met een aantal sessies die elkaar snel opvolgen, bijvoorbeeld 3 keer in de week. Als je vooruitgang boekt, kun je de sessies plannen met langere tussenpozen.

Antwoord op vragen