Cryotherapie FreezFit - Cryocabine

Whole Body Cryotherapie

Stap in onze cryocabine van -85 graden Celcius en ervaar de vele lichamelijke én mentale voordelen die deze behandeling kan bieden.

Kies voordelig & koop een strippenkaart

Ga jij voor de 4, 8 of 12 rittenkaart? Hoe meer ritten er in de strippenkaart zitten, hoe goedkoper je uiteindelijk uit bent!

69,99 vanaf

De strippenkaart kan je eenvoudig delen met jouw partner / vriend(in) / of buurvrouw/buurman. Super handig!

Cryo gezondheidsvoordelen

Versterking immuunssysteem

Ontstekingen (zoals artrose en spierontstekingen) worden geremd en endorfines worden aangemaakt, waardoor je immuunsysteem direct een boost krijgt.

Natuurlijke pijnbestrijding

De kracht van kou is vanuit origine ontwikkeld voor pijnbestrijding! Het werkt enorm ontstekingsremmend en door de endorfines wordt de pijn als minder erg ervaren.

Strakkere huid

Door de kou worden de bloedvaten in de huid samengetrokken. Na de behandeling is er weer ruimte voor veel goede voedingsstoffen die via de bloedvaten weer in jouw huid komen.

Regulering overgang

De kou helpt met een stabilisering in de hormonen én er worden endorfines aangemaakt. Dit gelukshormoon helpt om je stemming te verbeteren en stress te verminderen.

Boost voor stofwisseling

Door de kou gaat het lichaam in "noodmodus" en krijgt je stofwisseling direct een boost! Je voelt je ontspannen maar tegelijkertijd fit en gemotiveerd.

Verbetering in sportprestaties

Cryotherapie helpt bij een sneller herstel na een intensieve sportsessie. We hebben niet voor niks topsporters die bij ons langskomen!

DSC07829

Kom langs

We vinden het belangrijk dat je je in onze studio goed voelt en kunt ontspannen. Is het de eerste keer dat je langskomt? Dan bespreken we de contra-indicaties. Dat zijn de omstandigheden waarbij je geen gebruik kunt maken van de cabine. 

DSC07856

Kleed je om

Je gaat niet in je dagelijkse kleding de cryocabine in, maar wel in zwemkleding, ondergoed of een sporttop met korte sportbroek. Neem warme sokken tot enkelhoogte mee. Je krijgt van ons sloffen en er zijn kluisjes om je waardevolle spullen in te doen. 

DSC07832

In je eigen bubbel

Je staat altijd alleen in de cryocabine. Kom je samen met een partner of vriend(in)? Dan kan je uiteraard gezellig samen de kou in. Boek dan een Double Freez. De cabine is geschikt voor maximaal twee personen.

DSC07763

Ervaar de kou

Onze cryocabine is uitgerust met een geluidssysteem. Luister naar je favoriete nummer tijdens jouw cryo-ervaring. Na 3 minuten verlaat je de cabine weer en kom je rozig uit de cabine: klaar om het beste uit je dag/week te halen!

FAQ