Cryotherapie is een koude behandeling waarbij je lichaam gedurende drie minuten wordt blootgesteld aan een temperatuur van -85 graden Celcius. Het effect heeft enorm veel gezondheidsvoordelen.

Kom langs en ontspan

We vinden het belangrijk dat je je in onze studio goed voelt en kunt ontspannen. Is het de eerste keer dat je langskomt? Dan bespreken we de contra-indicaties. Dat zijn de omstandigheden waarbij je geen gebruik kunt maken van de cabine. Als je geen van de contra-indicaties hebt, ben je klaar om te gaan!

Omkleden

Je gaat niet in je dagelijkse kleding de cryocabine in, maar wel in zwemkleding, ondergoed of een sporttop met korte sportbroek. Neem warme sokken tot enkelhoogte mee. Je krijgt van ons sloffen en er zijn kluisjes om je waardevolle spullen in te doen. 

Privé

Je staat altijd alleen in de cryocabine. Kom je samen met een partner, vriend of vriendin dan kun je uiteraard gezellig samen de kou in. Boek dan een Double Freez. De cabine is geschikt voor maximaal twee personen.

Dan wordt het koud

Onze cryocabine is uitgerust met een geluidssysteem. Je kunt naar je favoriete muziek luisteren en onze aanwijzingen horen. Er is altijd contact met onze medewerker. Na 3 minuten verlaat je de cabine weer.

Na de behandeling voel je een aangename warmte onder de gekoelde huid. Door de kou gaat het lichaam in een soort “noodmodus” en stimuleert het de stofwisseling enorm. Je voelt je ontspannen maar tegelijkertijd fit en gemotiveerd.

Privé kleedkamer direct bij de cryocabine.

Kickstarten

Wil je zelf het effect ervaren? Kom dan kickstarten. Voor een optimaal resultaat raden we aan om te beginnen met een aantal sessies die elkaar snel opvolgen. 3 keer in de week is een goed aantal om mee te beginnen.  Als je vooruitgang boekt raden wij het aan om de sessies te plannen met langere tussenpauzes.

Antwoord op vragen