Reserveren

Koop een knipkaart via het reserveringsprogramma en plan zelf je training en/ of cryosessie. Hoe werkt het?

Registreren

Op de reserveerpagina kun je in het menu klikken op 'Registreren'. Geef je persoonsgegevens op en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Dit hoef je maar één keer te doen. Je staat dan als klant geregistreerd.

Knipkaart

Kies in het knipkaart overzicht de gewenste knipkaart en klik op 'Bestellen'. Login met de zojuist aangemaakte gegevens en betaal de knipkaart met iDeal. Zodra de betaling is gelukt is je knipkaart direct geactiveerd en kun je gaan reserveren. Ook zonder knipkaart kun je reserveren, je betaalt dan per reservering.

Reserveren

Klik op 'Reserveren' en kies je activiteit. De dagen waarop je kunt reserveren zijn blauw in de kalender. Klik op de dag dat je wilt komen en kies je tijdstip. Doorloop de stappen om de reservering af te ronden. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Mijn gegevens

Wanneer je bij stap 1 een gebruikersnaam hebt aangemaakt kun je op ieder moment inloggen in het programma. Bekijk het saldo en de geldigheidsduur van je knipkaart. Ook kun je zien welke reserveringen je hebt gemaakt. Kun je een keer niet komen? Geen probleem. Klik op het reserveringsnummer en annuleer met één klik op de knop.

Zijn er vragen? Laat het ons weten en we helpen je op weg.