Sporten

Trainen in warmtecabine

Afvallen op de plaatsen waar jij dat wil!

Langdurig lijnen geeft vaak een gering resultaat en kilo’s die je met veel moeite kwijtraakt, komen er vaak snel weer aan. Het vervelende, alom bekende JOJO effect.

Elke dag intensief sporten lijkt de enige oplossing maar daarvoor is vaak niet genoeg tijd.

Snelle vetverbranding
In de cabine met infrarood warmtestraling voer je 30 minuten specifieke spieroefeningen uit. De temperatuur in de cabine stimuleert een snelle vetverbranding. Je hoofd blijft koel omdat deze buiten de cabine blijft.

Oefeningen
De cabine heeft verstelbare hand- en voetlussen met daaraan een gewicht. De intensieve oefeningen hebben het effect dat je afvalt op de plaatsen waar jij dat wil. Er zijn diverse oefenschema’s voor verschillende zones. Bijvoorbeeld: benen, buik, algemeen body en rug ontzien.

Tablet
Per cabine is een tablet beschikbaar. Op de tablet is per oefening een filmpje te bekijken. In het filmpje wordt de oefening voorgedaan. Je weet dan hoe je de oefening goed uitvoert. Er zijn meer dan 70 programma’s, genoeg afwisseling dus.

Rolmassage
Bij het trainen in de warmtecabine is het gebruik van de massagebank met rollers inbegrepen. Heerlijk een half uur relaxen na het trainen.

De rolmassage ondersteunt bij het afvallen en verstevigen van de huid. Het is ideaal voor de benen, buik, taille, heupen, billen en dijen. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en verhoogd. Huid en bindweefsel worden strakker.

Rolmassage

Nieuwsgierig geworden?
Het is mogelijk om een losse les te boeken, inclusief korte introductie en uitleg.