Cryo Air Mini

Naast de grote cryokamer zijn we ook in het bezit van een Cryo Air Mini. Een compact apparaat die de lucht afkoelt tot -32°C. Met een behandelslang wordt de koude lucht op de huid geblazen. Direct na de behandeling kunnen de positieve effecten worden waargenomen met betrekking tot pijnsensatie en beweeglijkheid van gewrichten.

Strakker gelaat

De Cryo Air Mini wordt ook gebruik voor Anti-Ageing. Het is een veilige en natuurlijke behandeling speciaal ontwikkeld voor een strakker gelaat. Cryotherapie werkt op basis van extreme verkoeling van de huid en wordt ingezet voor huidverjonging en behandeling van acne.

De behandeling verstevigt de huid en laat ze stralen. Een koudebehandeling zorgt voor een verhoogde productie van collageen. Wat resulteert in een gladdere, strakkere en meer gelijkmatige uitstraling.

Het gezicht en de hals wordt 20 minuten blootgesteld aan de koude lucht.

Pijnbehandeling

Ook voor de behandeling van pijnklachten aan bijvoorbeeld schouder, knie, enkel en rug. Gewrichtspijn, osteoporose en artritis kunnen pijnlijk, irriterend en zelfs slopend zijn. Ter plaatse toegepaste cryotherapie die op deze gebieden van het lichaam wordt toegepast, vermindert zwelling, ontsteking en pijn.

(Sport)blessure

Cryotherapie kan spierpijn en blessures als gevolg van een grote inspanning bij sporters verminderen. Blootstelling aan de kou is een makkelijke methode om het herstel te bespoedigen.